tirsdag 25. november 2014

Storseier i futsalserien

Nok en storseier ble sikret av BSI søndag kveld, hele 8-1 ble sluttresultatet. I samme stil som ved forrige kamp, kontrollerte jentene kampen hele veien og var aldri truet av Statoil!

God stemning i garderoben før avspark!
Kampen startet i et forholdsvis rolig tempo, hvor begge lag hadde ballen uten at noen produserte særlige farlige sjanser. BSI skjønte tidlig at laget Statoil stilte med, ikke besto av deres beste spillere - i tillegg hadde de ingen innbyttere. BSI dro opp tempoet og spilte seg igjennom gang på gang med nydelige kombinasjoner - Statoil hadde ikke sjans til å stoppe spillet BSI-jentene serverte og var tydelig frustrerte! Den rolige starten av kampen ble erstattet av en haug med skudd på mål, hvor mange gikk inn! Hanne scoret BSIs første mål av kvelden, hvor hun rundet forsvarsspillerene og satte ballen enkelt til side for keeper! Kristine V fulgte opp med to kjappe scoringer, før Kristine A sørget for at resultatet til pause var 4-0!

Slitne jenter ved pause! Hanne legger taktikken for 2. omgang.

Taktikken for andre omgang var klar: her var det bare å kjøre på med høyt tempo og slite ut Statoil-spillerene, som allerede var ganske slitne. Det ble en ganske lik omgang som første, hvor BSI hadde ballen neste hele tiden, og Statoil kom kun til få sjanser. Nydelig forsvarsspill gjorde det svært vanskelig for Statoil, og jentene ga alt i duellene. Statoil bar preg av mye dårlig pasningsspill, til og med keeperen gjorde en dårlig jobb gjennom hele kampen ved enkle ting som å sette i gang spillet. Statoil klarte dessverre å score et mål, med et sleivspark fra midtbanen som gikk høyt over og bak BSIs keeper og inn i mål. Derimot sørget en scoring av Andrea, to scoringer av Hanne og en av Kristine A for at sluttresultatet ble 8-1, som er et veldig bra resultat, da Statoil tidligere har vært en jevngod motstander for BSI.

Hanne tar frisparket selv.
Helt utrolig at frisparket ikke resulterte i scoring!

Det ble en del skader gjennom kampen, hvor først Elisabeth måtte av banen etter en duell, etterfulgt av Kristine V som skadet hånden. Det viste seg etter kampen at det var snakk om brudd i en finger. I siste sekund før dommeren blåste av kampen, fikk Hanne problemer og måtte ligge lenge etter kampen. Vi håper alle tre er klare for nesten kamp, 14. desember mot Eventus Barnehage! Etter dagens seier, topper BSI futsalserien med 6 poeng, foran Statoil og HiB som har 3 poeng hver, og helt sist ligger Eventus Barnehage med 0 poeng.