onsdag 28. januar 2015

Storeslem for BSI-jentene

Søndag 25. januar var det klart for første kamp i 2015. Motstander var Eventus Barnehage, som vi egentlig skulle ha spilt mot også før jul. Den gangen klarte ikke Eventus å stille med lag og BSI Jentefotball ble dermed tilkjent seier og 3 poeng. Denne januarkvelden var det klart for kamp (egentlig kamp nr 2 mot Eventus) og Eventus klarte å stille med 6 tanter. BSI stilte med følgende stjerner: Christine, Hanne, Kristina, Maria, Helene, Andrea, Solveig og Ingvild.


Helene, Kristina og Maria er klare for kamp. Kristina spilte sin første kamp i inneserien.

Tidligere blogginnlegg har stort sett gått gjennom mye av kampen og hvem som scoret når og hvordan. Denne kampen derimot har rett og slett for mange mål og målscorere til å gjøre dette - blogginnlegget hadde da blitt til en bok. Med en seier på hele 22-0 er vel det forståelig. En mer generell gjennfortelling av eventyret om studentenes slakt av barnehagetantene blir heller fortalt.


Oppvarming er viktig! Her med Solveig og Andrea.


Etter en deilig og lang busstur til Sandsli, ladet jentene opp til kamp som normalt - latter og jogging i gangene mellom squash-baner og svette eldre herrer. Rett før kampstart ytret enkelte av barnehagetantene et ønske om at Hanne og Christine heller kunne spille for Eventus denne kampen. BSI-jentene lo rått.


Store rom og hull i forsvaret til Eventus ga mange farlige sjanser til BSI!


Det tok ikke lang tid fra dommeren satte igang kampen før Christine startet kveldens målfest. Det rant inn mål gjennom hele kampen. Det var null motstand å finne, og det så ut som BSI aldri hadde gjort annet enn å brilljere på futsal-banen. Jentene rett og slett rundspilte tantene, med fine løp, bevegelser, kombinasjoner og pasninger. På dødballer ble BSI nesten ikke markert og med ballen i spill fikk jentene gå helt uten press og score. De 22 målene kom i alle former og fasonger - skudd, dribling av keeper, enkelt trille/føre ballen i mål, og slide-in. Kristina og Helene hadde begge flere store sjanser, men dessverre ingen nettkjenninger -keeperen hos Eventus hadde et par strålende redninger til tross for resultatet

BSI hadde ingen problemer med å dra seieren i land denne kvelden!

På motsatt banehalvdel hadde Eventus kun en farlig sjanse: et innspark rett i tverrliggeren, retur ut til en Eventus-spiller, deretter enkel redning av BSIs keeper. Ellers hadde BSIs keeper eksepsjonelt lite å gjøre, og fikk kun være borti ballen en håndfull ganger.

  

Det ble rett og slett scoret så mange mål i denne kampen at jentene ikke fikk med seg alle. Når dommeren blåste i fløyta for siste gang, var BSI sikre på at vi hadde vunnet 20-0. Dommeren påstod derimot at sluttresultatet var 22-0! Som de godhjertede småpikene vi er, kranglet vi ikke på det, men står derimot igjen med 2 mål vi ikke vet hvem som har scoret. Listen er derfor mangelfull. Her er slik vi førte regnskapet under kampen:

1. Christine, 2. Christine. 3. Hanne, 4. Christine, 5. Christine, 6. Andrea. 7. Andrea, 8. Christine, 9. Hanne, 10. Maria, 11. Hanne, 12. Andrea, 13. Andrea, 14. Christine, 15. Christine, 16. Christine, 17. Hanne, 18. Christine, 19. Hanne, 20. Hanne, 21. Skybert, 22Skybert 

Christine  9 mål
Hanne      6 mål
Andrea     4 mål
Maria       1 mål 



Samarbeid, god kommunikasjon og en god kampplan er oppskriften til BSI-jentene! I tillegg er gode individuelle prestasjoner viktig - forsvarspillerne ofrer alt i duellene og rydder unna alle eventuelle farlige situasjoner, samtidig som de offensive spillerne bøtter inn mål! Vi er på god vei til å vinne inneserien, med 12 poeng og to kamper igjen å spille.






Neste kamp spilles 15. februar, det er bare å begynne å glede seg!


Treningene er i gang for fullt som vanlig, og det er bare å møte opp for både nye og gamle medlemmer!


Neste store happening i BSI-jentefotball er treningskamp mot Baune på Landås-banen onsdag 28.januar kl 18.00.


Skrevet av Ingvild.

Ingen kommentarer: