onsdag 25. mars 2015

Bergen Open 2015 og siste seriekamp

Lørdag  og søndag 21.- 22. mars var det klart for en skikkelig intensiv fotballhelg for BSI-jentene. Lørdagen var det Bergen Open i Vestlandshallen og søndag var det klart for siste seriekamp i innendørsserien. Her kommer en oppdatering fra en strålende fotballhelg!



BSI 1 etter å ha vunnet bronsefinalen.
Bak f.v.: Elisabeth, Kristina, Cecilie, Liv-Mari, Julie, Maria.
Foran f.v.: Andrea, Elisa, Ingvild, Bernadett.


BSI 2 poserer nydelig i en pause.
Bak f.v.: Christine, Hanne T., Kristine V., Hege.
Foran f.v.: Ida, Hanne O., Kristine A., Maja.
Liggende: Angelica.


For andre år på rad arrangerte Statoil Bergen Open i Vestlandshallen. I årets utgave stilte BSI-Jentefotball med 2 lag, noe som betydde hele 19 jenter på plass for å forsvare BSIs ære. De to lagene ble plassert i hver sin gruppe og spilte 3 kamper i gruppespillet. Kort oppsummert havnet BSI 1 på 2.plass i sin gruppe, gikk til semifinalen, tapte denne på straffespark, men vant bronsefinalen og sikret 3.plass i cupen. BSI 2 gjorde det derimot ikke like bra, og gikk dessverre ikke videre fra gruppespillet.




Ida, Hanne O. og Maja gliser på sidelinjen!

BSI 1, gruppespillet:


Kamp 1, BSI - Statoil 3-0

Første kamp mot Statoil ble en tøff kamp mot et godt lag. Tross verdig motstand, spilte BSI sin kanskje beste kamp denne dagen, med nydelig samspill og pasninger gjennom hele kampens 20 minutter. Alt fungerte perfekt, fra godt forsvarsspill til vakkert angrepsspill og flotte mål. Kristina åpnet med å score på volly i motsatt hjørne av keeper, etter et innlegg fra Elisa. Like etter ble Andrea byttet inn, tok 2 touch på ballen og sentret til Julie som plasserte ballen elegant bak Statoils keeper. Liv-Mari sikret 3-0 ved å sentre til Andrea på høyre kant som kjapt sendte en stikker tilbake til Liv-Mari som kom på overlapp rett foran mål, hvor hun dundret ballen opp i tverra og inn i mål. 


Obligatorisk selfie!



Kamp 2, BSI - Tryg 5-0

Tryg viste seg å ikke være like god motstand som Statoil, noe vi også hadde forventet oss etter å ha tidligere spilt mange kamper mot dette laget. Kampen bar preg av ekstremt mange sjanser til BSI, og det kunne raskt ha blitt et stygt sluttresultat for Tryg. Men uflaks og rot gjorde at BSI "bare" scoret 5 mål. Liv-Mari scoret første etter et nydelig innlegg fra Maria, og Elisa satte 2-0 målet. Etter masse kluss og 4 100% sjanser på rekke og rad scoret BSI endelig 3-0 målet ved at Julie liggende fikk tuppet ballen bak Trygs keeper. Liv-Mari fikk virkelig vist frem sine ferdigheter da hun i forkant av 4-0 scoringen sin, driblet 3 (eller var det 7?) spillere og satte ballen sikkert til venstre for keeper. 5-0 ble sikret av Cecilie etter et lekkert innlegg fra Liv-Mari! 



Pausene mellom kampene ble brukt til å nyte det fine været med litt yoga!


Kamp 3, BSI - B-Gjengen 1-1

Siste kamp i gruppespillet ble som ventet en veldig tøff kamp, hvor B-Gjengen var svært gode og det var bare så vidt at det holdt til uavgjort. Halvveis ut i kampen kom forbryterne fra Andeby på contring på BSIs venstre side og forsvaret var dessverre noe uorganisert. B-Gjengens høyre kant fikk dermed tid til å skyte fra kloss hold og satte den i motsatt hjørne for BSIs keeper. Men BSI svarte raskt med et flott angrep og scoring fra Liv-Mari. Det ble noen spennende sluttminutter hvor begge lag hadde flere store sjanser. Men det ble uavgjort og lagene hadde dermed like mange poeng i gruppespillet. B-Gjengen hadde derimot scoret 1 mål mer enn BSI mot Statoil og ble gruppevinnere. 


Blide, sprudlende og sunne jenter som spiser banan.


Semifinale, BSI - Nymark 1-1 (4-5 etter straffespark-konkurranse):
BSI ble nr 2 i sin gruppe og møtte derfor vinner av gruppe 2 i semifinalen, nemlig Nymark. Dette ble nok en tøff kamp hvor BSI slet med å kontrollere spillet, samtidig som vi forsvarte oss helt eksemplarisk. Nymark scoret 1-0 målet ved en corner som gikk forbi nesten alle, men hvor en umarkert Nymark-spiller fikk rolig og kontrollert sette ballen i mål. Men i kjent stil svarte BSI kjapt. Dommeren dømte frispark like utenfor feltet til Nymark, og Andrea dundret ballen sikkert i mål. Ved kampslutt var det derfor uavgjort og straffespark måtte da til for å kåre en vinner. BSI scoret sikkert på alle sine tre første straffer, mens Nymark levde mer farlig. Straffe nr 2 fra Nymark var helt elendig og kun uflaks gjorde at BSIs keeper Ingvild ikke reddet den. Etter 3 straffer sto det 4-4 og lagene skulle nå ta en og en straffe for å avgjøre vinneren. BSI bommet dessverre på sin straffe med å sette den i tverra, mens Nymark bare så vidt scoret på sin, da BSIs keeper slengte seg i riktig hjørne og var på ballen. Det var likevel ikke nok, og ballen gikk i mål. Dermed ble det bronsefinale på jentene fra BSI. Det må legges til at B-Gjengen vant finalen mot Nymark. 

Film av noen av straffene:


Nymark 



Elisa 


Andrea 


Kristina 


Bronsefinale, BSI - HiBI Alliansen 3-0:
Etter fire kamper var jentene nå noe slitne, men likevel klare for revansje og seier! Scoringene satt litt langt inne, og spillet var noe rotete og lite strukturert. Men etterhvert løsnet det, og Elisa scoret 2 kjappe mål før Liv-Mari puttet til 3-0. 



BSI det er vi!


BSI 2, gruppespillet:

Kamp 1, BSI - Tv2 1-2
Det ble en tøff start på cupen for BSI 2. Kaotisk spill preget kampen og BSI fikk ikke til å spille på sitt vanlige nivå. Christine scoret BSIs mål på straffe.

Kamp 2, BSI - HiBI Alliansen 2-3
Etter første kamp ble justeringer diskutert og laget klarte å spille bedre i denne kampen. Dessverre ble mange store sjanser sløst bort og HiBI satte et voldsomt press på BSI på slutten av kampen. Christine og Hanne scoret hvert sitt mål, og det var kun uflaks at det ikke ble flere mål. 

Kamp 3,  BSI - Nymark 2-3
Nymark viste seg å være et godt og rutinert lag. Det ble en tøff kamp som dessverre endte med tap. Igjen var det Christine og Hanne scoret BSIs to mål. 


BSI 1 & 2 slapper av sammen mellom kampene.

Lørdag kveld var det tid for feiring og sosialisering! Etter en bedre middag med mye latter på Zuperia, gikk vi videre for mer kos, latter og alkohol!


Blide jenter etter en lang dag med fotball.


                                                                                                                                                           




Søndag kveld sto siste seriekamp i innendørsserien for tur, denne gangen mot Statoil. Flertallet av jentene var rimelig slitne etter en lang dag på cup dagen før, i tillegg til ukjent antall alkoholenheter og lite søvn natten før. Tross stive og fyllesyke kropper var humøret på topp og alle var klare for kamp! 


Det ble 2x18 tøffe minutter med et høyt tempo og tenningsnivå. Statoil var svært aggressive og gira på revansje. Et uavgjort resultat hadde vært bra nok for BSI til å vinne serien, da vi har vunnet alle andre kamper i serien. Men vi gikk selvfølgelig for å vinne kampen! Andrea scoret lekkert 1-0 målet etter å ha for andre gang denne helgen kommet inn som innbytter, hatt 2 touch på ballen og plassert den i mål! Like etter 2. omgang ble blåst i gang av dommeren, reduserte Statoil til 1-1 med et heldig sleivspark fra midten som gikk over BSIs keeper og i mål. Det var nå stor spenning i kampen og svært tøffe dueller. Men 10 sekunder før slutt: innlegg fra Elisa, Kristina A. scorte - et skikkelig roomie-angrep! Da er det bare å hente pokalen!



Deilige jubelscener etter kampen!

Tabellen etter serieavslutningen.

Angelica sang hele veien hjem på bussen: "Gull inne, gull ute"!


Etter påske (uke 17) er det klart for seriestart i bedriftsserien 7er, som i år spilles innendørs i Vestlandshallen og på deilig kunstgress! Alle hjerter gleder seg til å slippe sølepyttene og grushaugene på Sletten!



Skrevet av Ingvild. 

Ingen kommentarer: