torsdag 5. mars 2015

NHH-turnering

Lørdag formiddag var det klart for cup, denne gangen i Lemkuhlhallen, hvor NHHI-jentene arrangerte fotballcup for andre år på rad.

Tross "vinterferie" og fellesfest med gutta kvelden før, stilte BSI med et sterkt lag denne dagen: Angelica, Liv-Mari, Kristina, Ida, Camilla, Elisa, Julie, Hanne O. og Andrea.

Tre kamper skulle spilles i innledende gruppespill, før eventuell videre avansement.


God stemning tross tidlig lørdags morgen!


Jentene oppsummerer dagen slik:
Gøy å spille, og møtte utfordrende lag. Men dagen endte med skam og smågodt. Noe positivt i må måtte reise tidlig hjem fra cup: rakk VM og 3-mila!
Tross alt holdt humøret seg oppe (bortsett fra Andrea som ble sur som en potte). Bussturen hjem hjalp på humøret til Andrea som fortalte røverhistorier om den pedofile karakteren onkel Johnny som kjører Volvo 240 (dette er visst en karakter Andrea har det veldig artig med å spille når hun er hjemme på Hedemarken).



Kamp 1:
BSI - Fk Tyngden 4-0

I forkant av første scoring skulle Liv-Mari egentlig ha frispark, men det ble vinket fordel. Kristina gikk rett i angrep og sentret til Ida som var plassert foran mål og puttet lekkert. BSIs andre mål ble scoret av Andrea etter vakkert pasningsspill mellom hun og Elisa, før Elisa scoret det treje målet ved langskudd etter at hun hadde snappet ballen fra motstanderen fra innspark. Liv-Mari fikk æren av å sette spikeren i kisten og putte det fjerde målet etter pasning fra Camilla. Enkelt og greit en god kamp av BSI.

Andrea kjører stil før kamp: psyker ut motstanderen ved å vise trikseferdigheter!

Kamp 2:
NHHI Futsaljenter - BSI 1-0

Dagens andre kamp ble noe annerledes. Her var det høy hastighet og BSI ble tatt litt på hæla. Angelica, BSIs keeper for dagen, hadde flere gode redninger og sørget for at BSI ikke tapte med større siffer,

Alltid like blide og fotogene BSI-jenter!

Kamp 3:
NHHI Fotballrypene 1 - BSI 2-1


Tredje kamp i gruppespillet viste BSI mye bedre spill enn i kamp 2. BSI hadde mange gigantiske sjanser og kun uflaks gjorde at ballen ikke gikk på riktig side av stanga. Minst 4 ganger ble ballen plassert i stanga istedet for i mål. Angelica hade et par superredninger: den ene var hun på baken og fikk slengt ut hofta på et vis så ballen stoppet. Dama er en vegg!! Dessverre klarte rypene å score 2 ganger, og vår egen Elisa gjorde tapet akseptabelt ved å redusere til 2-1. 

Dermed røk BSI ut av gruppespillet og måtte dra hjem uten å forsvare cupseieren fra i fjor (trykk for link).



Til slutt kommer en liten godbit i form av en videosnutt, til deg fra Andrea! YEAAH!




Skrevet av Ingvild/Kristina.

Ingen kommentarer: